[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/09\/cz.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/09\/100x73\/cz.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/09\/cz.jpg","size":"416.84","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Regija

Nogometašima Zvezde zabranjen ulazak na Kosovo

Nogometaši Crvene zvezde nisu u srijedu pušteni na Kosovo gde je trebalo da odigraju meč šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Trepče.

Generalni direktor "Zvezde" Zvezdan Terzić je u neformalnom razgovoru kazao da je Vlada Kosova zabranila meč, prenosi Beta.

Ekipa šampiona Srbije je na prelazu Jarinje stigla oko 11.30 sati.

Na prelazu Jarinje bile su stacionirane pojačane policijske snage kao i veliki broj medija, dok su na kosovskoj strani bili raspoređeni pripadnici ROSU.

Iz pravca Kosova je na prelaz stiglo nekoliko desetina navijača, a iz pravca Raške njih više desetina.

Utakmica Trepča - Zvezda trebalo je da se igra od 14.00 u Žitkovcu kod Zvečana.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!