[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/02\/internet1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/02\/100x73\/internet1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/02\/internet1.jpg","size":"291.59","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Regija

Na internetskoj prodaji krivotvorenih tenisica zaradili gotovo 1,8 milijuna kuna

Mladić i djevojka osumnjičeni su da su u posljednjih pet godina na prodaji krivotvorenih tenisica preko društvenih mreža zaradili gotovo 1,8 milijuna kuna, izvijestila je u utorak primorsko-goranska policija.

 Osumnjičena 27-godišnjakinja, kojoj je pomagao 28-godišnjak, nudila je preko interneta kupcima diljem Hrvatske krivotvorenu obuću uvjeravajući ih u ispravno podrijetlo robe.

 Policija ih tereti za povredu žiga i pomaganje u tom nedjelu, što uključuje neovlašteno korištenje zaštićenih naziva ili oznaka proizvoda.

 Kupcima je od 2014. do svibnja ove godine isporučila više od 6000 pošiljaka na čemu je ostvarila korist od 1,78 milijuna kuna.

 Policija je u prostorijama kojima su se koristili osumnjičenici zaplijenila prijenosno računalo, tablet, mobitele, omote pošiljaka, oko 37 tisuća kuna, 63 paketa za otpremu te nekoliko vraćenih pošiljaka u kojima je bilo 89 pari krivotvorenih tenisica.

 Kriminalističko istraživanje počelo je u Policijskoj postaji u Vrbovskom, rečeno je na konferenciji za novinare, prenosi Hina. 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!