[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/14\/xx_2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/14\/100x73\/xx_2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/14\/xx_2.jpg","size":"68.87","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Murinjo: Možemo da pričamo o tome kako ne umijemo da zatvorimo utakmicu

Totenhem je sinoć još jednom kiksao - Sparsi su na svom terenu igrali neriješeno (1:1) sa Fulamom i skliznuli na šesto mjesto na tabeli.

Jedini gol za Totenhem postigao je Hari Kejn, a menadžer ekipe, Žoze Murinjo nakon meča je kazao da njegova ekipa ne može da zatvori utakmicu.

U prvom poluvremenu smo imali prilike da riješimo utakmicu. Za neke stvari odgovoran je bio i Areola. U drugom smo imali i najveću šansu da zatvorimo utakmicu, ali kada to ne uradite ne smijete da primite gol na način na koji smo mi primili. Ta ista priča nas prati od početka sezone. Možemo da pričamo o tome kako ne umijemo da zatvorimo utakmicu i danas je bilo jasno da je trebalo to da uradimo još u prvom poluvremenu, ali onda se vratite na golove koje smo primili i to je teško prilagoditi", dodao je Murinjo.

Portugalac je govorio o mentalitetu i kvalitetu igrača.

"Mislim da određene stvari imaju veze sa karakteristikama igrača. To su takođe teške stvari. Neki problemi postoje i u organizaciji tima, ali neke stvari zavise i od individualne vještine, mogućnosti, i to je jednostavno tako", naveo je Murinjo.

Murinjo ne očekuje promjene u prleaznom roku.

"Ne, ne očekujem ih", kratak je bio Murinjo.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!