[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/22\/xx_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/22\/100x73\/xx_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/22\/xx_1.jpg","size":"76.92","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Murinjo: Ja sam kriv, ovaj tim je inferioran u odnosu na Bodo

Roma je razbijena u Norveškoj, Bodo Glimt je slavio čak 6:1 u Ligi konferencija.

Žoze Murinjo je prvi put u karijeri primio šest golova, to se vjerovatno ne bi desilo da je izveo najjači tim...

"Moja je krivica. Ja sam taj koji je odlučio da igra sa ovim timom. Uradio sam to sa dobrom namjerom - da dam šansu ljudima koji mnogo rade, a ne igraju mnogo, ali i da odmorim one koji praktično uvijek igraju", rekao je Portugalac i poentirao:

"Izgubili smo od tima koji je kvalitetniji od nas! Tim Rome koji je počeo utakmicu je inferioran u odnosu na Bodo", istakao je Murinjo.

Specijalni je od početka lansirao tim: Patrisio - Rejnolds, Ibanjes, Kumbula, Kalafiori - Dijavara, Viljar, Darbo - Peres, El Šaravi, Majoral.

Početkom drugog poluvremena su ušli "senatori" Ejbraham, Pelegrini, Mhitarjan, Kristante, te Šomurodov.

"Znao sam za limite koje imamo, ali samo odlučio da igram u ovom sastavu. Najboljih 12-13 igrača su jedan nivo, ovi ostali su drugi nivo. Jedina pozitivna stvar je što me sada više nećete pitati zašto uvijek igraju isti", kazao je Murinjo.

Po "transfermarktu", 11 igrača koje je Murinjo izveo na teren ukupno vrijeme 125 miliona, a Bodovi prvotimci svega - osam miliona eura. izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!