[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/10\/policija-4.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/10\/100x73\/policija-4.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/10\/policija-4.jpg","size":"56.61","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

MUP HNŽ: U tijeku pronalazak i identifikacija sudionika nereda u Mostaru

MUP Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) izvijestio je u ponedjeljak da se poduzimaju sve potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji osoba koje su u subotu u Mostaru sudjelovale u neredima uoči gradskog derbija između Zrinjskog i Vežela.

"Policijska uprava Mostar 08.08.2020.godine u 8 sati je obaviještena da veća skupina osoba s duksericama i fantomkama prolazi preko Šemovca i ide prema Starom mostu. Odmah su na lice mjesta izašle patrole policije koje su zatekle navedenu grupu na raskrižju Ul.braće Fejića i H.Maslića gdje je došlo do narušavanja javnog reda i mira u većem obimu", navode iz MUP-a HNŽ-a.

Dodaju kako je prilikom uspostavljanja javnog reda i mira oštećeno jedno službeno vozilo, pet vozila građana i tri objekta.

Tom prilikom jedna ženska osoba zadobila je lakše ozljede u vidu ogrebotina.

"Poduzimaju se sve potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji osoba koje su sudjelovale u ovom događaju", ističu iz MUP-a HNŽ-a.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!