[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/10\/nino-raspudic.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/10\/100x73\/nino-raspudic.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/10\/nino-raspudic.jpg","size":"256.40","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Mostarac Nino Raspudić u utrci za predsjednika Hrvatske?

U nekoliko gradova u susjednoj Hrvatskoj postavljeni su plakati Nine Raspudića, a koji nalikuju promotivnim predizbornim plakatima.

“Uvijek svoj, a naš!” – piše na plakatima pa dio medija smatra kako Nino Raspudić obznanjuje utrku za predsjednika Republike Hrvatske, a objavio je to hrvatski portal Narod.hr.

Inače, Raspudić je jeda od najpoznatijih hrvatskih kolumnista, profesor je talijanistike i filozof te jedan od najpoznatijih hrvatskih političkih analitičara, inače rođeni Mostarac koji je poznat i po svojim medijskim nastupima i u našoj zemlji.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!