[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/20\/ministarradoncic.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/20\/100x73\/ministarradoncic.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/20\/ministarradoncic.jpg","size":"306.69","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

Ministar sigurnosti BiH u posjeti Direkciji za koordinaciju policijskih tijela

Direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Mirsad Vilić i njegov zamjenik Ivica Bošnjak primili su danas u nastupnu posjetu ministra sigurnosti Fahrudina Radončića.

Tokom sastanka Vilić je prezentovao realizovane aktivnosti koje su obilježile protekli period, kao i buduće planirane aktivnosti a koje se tiču i unapređenja materijalno-tehničkih kapaciteta i usavršavanja policijskih službenika.

 Sagovornici su razgovarali i o izazovima sa kojima se susreću policijski službenici prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka i modalitetima unapređenja uslova rada.

Ministar Radončić je izrazio zadovoljstvo u vezi postignutih rezultata Direkcije i dao punu podršku u daljnjem radu i budućim planiranim aktivnostima u skladu sa strateškim dokumentima Direkcije.

Istakao je da će Ministarstvo sigurnosti BiH raditi na stvaranju okruženja za učinkovitije djelovanje policijskih agencija u Bosni i Hercegovini, saopćeno je iz Direkcije.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!