[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/19\/xw_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/19\/100x73\/xw_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/19\/xw_1.jpg","size":"52.33","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Mekgregor slomio nos italijanskom di-džeju

Irac je optužen da je napao i slomio nos italijanskom di-džeju Frančesku Faćinetiju tokom odmora u Rimu.

Mekgregor je u bio u društvu svoje supruge zajedno sa Faćinetijem i njegovom suprugom. U jednom trenutku Irac je samo ustao i par puta udario Faćinetija, prije nego što je obezbeđenje intervenisalo i sprječilo još teži incident.

Udario me iz čista mira. Imam utisak da je mogao da udari bilo koga. Moje prijatelje, moju suprugu ili bilo koga ko je u tom trenutku bio u blizini. Tužiću ga, jer Konor je nasilna i veoma opasna i nasilna osoba“, napisao je Faćineti na svom Instagram nalogu.

Za sada Mekgregor i njegov tim nisu komentarisali incident. Očekuje se da će uskoro svoj izveštaj dati i italijanska policija. izvor:Sport Klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!