[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/20\/as.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/20\/100x73\/as.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/20\/as.jpg","size":"95.92","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Mbappe je sadašnjost i budućnost

Cristijano Ronaldo ovih dana snima reklamu za Nike, a kratak isječak iz nje objavio je španjolski portal Marca.

Na njoj Juventusova zvijezda šeće s dječakom koji mu kaže da je čuo da postoji neki igrač koji se zove Kylian Mbappe.

"Čuj, on ti je sadašnjost i budućnost. Fantastičan igrač koji je strahovito brz. Da, definitivno budućnost", odgovorio je Portugalac.

Ostatak reklame tek ćemo vidjeti, a Ronaldo je tako odgovorio Mbappeu koji je prije nekoliko dana izjavio da bi volio Juventusovom napadaču osobno priznati da je zbog njega počeo igrati nogomet. 

"Ako si Francuz, logično je da zavoliš nogomet uz Zidanea. No moj idol bio je Cristiano, protiv kojeg sam imao sreće zaigrati i u klupskom i u reprezentativnom nogometu. On mi je uvijek bio inspiracija", rekao je Francuz.

Mbappe ima tek 21 godinu, a do sad je osvojio Svjetsko prvenstvo s Francuskom, francusko prvenstvo s Monacom te dvije titule s PSG-om.

izvor:klik.hr

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!