[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/27\/damir-marjanovic-corona.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/27\/100x73\/damir-marjanovic-corona.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/27\/damir-marjanovic-corona.jpg","size":"86.66","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Marjanović: Sin i ja smo pozitivni na koronavirus, molim sve prijatelje s kojima sam bio u kontaktu protekle sedmice da prate

Profesor genetike i bioinžinjeringa Damir Marjanović pozitivan je na novi korona virus, saopćio je to on putem svoje Facebook stranice, javlja N1.

"Bezobrazni uljez SARS Cov-2 se uvukao u naš mali trokut Marjanovića. Moj sin je pozitivan od petka, od kada se sve troje nalazimo u izolaciji. Prve simptome sam osjetio u subotu a evo od danas sam i zvanično pozitivan. Moja supruga i Tinova mama, heroj ovog našeg trokuta koji posljednjih 72 sata skoro i da ne spava čuvajući svoje momke, za sada je negativna i nadamo se da će tako i ostati!", napisao je Marjanović.

"O simptomima ću pisati poslije, ali dovoljno je reći da je ovaj post namjerno kratak. Hvala mnogima koji su me kontaktirali, koji su mi već pomogli i koji su mi poslali poruke potpore. Zapisujem svako ime (a ima ih mnogo) i čim skupim malo više snage u nekom od narednih postova ću im se i javno zahvaliti, jer oni moraju znati koliko su njihove riječi i djela u proteklom vikendu značile nama troma. Borba nije gotova, ali bitke se dobivaju. Ovo definitivno nije sprint i čini se da će biti maraton. No, istrčat ćemo ga nas troje zajedno", naveo je i dodao:

"Molim sve moje prijatelje s kojima sam bio u kontaktu protekle sedmice, bez obzira na sve distance i maske koje smo imali, da prate svoje stanje u ovoj sedmici. Idemo dalje!"

Marjanović je u svojoj objavi zamolio sve njegove prijatelje s kojima je bio u kontaktu protekle sedmice, bez obzira, kako je naglasio, na sve distance i maske koje su imali, da prate svoje stanje u ovoj sedmici.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!