[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/12\/dom-zdravlja-vrazova-11.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/12\/100x73\/dom-zdravlja-vrazova-11.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/12\/dom-zdravlja-vrazova-11.jpg","size":"98.49","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

Malićbegović: Želim da pomognem u oblasti u kojoj imam veliko iskustvo i znanje

Kandidatkinja za ministricu zdravstva Kantona Sarajevo Draženka Malićbegović poručuje da je pristala preuzeti težak zadatak želeći pomoći u oblasti u kojoj ima iskustvo i znanje.

- Ja volim svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu, i godinama radim odgovorno i predano boreći se za građane. Dolazim iz višenacionalne porodice u kojoj nije važno ko je koje nacionalnosti, u kojoj se ljudi mjere po djelima. Žao mi je da ima nekih koji svijet ne gledaju tako, i koji misle da politička borba dopušta klevetanje i napade na nacionalnoj osnovi - kazala je Malićbegović u saopćenju.

Time se, ističe, neće baviti.

Pozvala je kantonalnu Skupštinu da o njenom imenovanju odluči po njenim djelima, a ne, kako je navela, ''po tračevima koji vrijeđaju zdrav razum'', saopćeno je iz Demokratske fronte.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!