[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/02\/yd.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/02\/100x73\/yd.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/02\/yd.jpg","size":"76.61","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Ludi rekord Luke Dončića koji nema veze sa dostignućima na parketu

Luka Dončić je oborio još jedan rekord, koji ovoga puta nema veze sa njegovim dostignućima na terenu.

Dok je juče proslavljao 22. rođendan, na anonimnoj aukciji je njegova unikatna sličica iz ruki sezone prodata za nevjerovatnih 4,6 miliona dolara!

Ovaj suvenir je tako nadmašio prethodni rekord od 1,82 miliona dolara koliko je plaćeni eksluzivni komadić papira sa likom Janisa Adetokumba. 

Sličica Lebrona Džejmsa je svojevremeno prodata za 1,8 miliona, a Majkla Džordana iz 1992. godine za 1,4 miliona dolara. 

Dončićeva zvanična sličica je nadmašila i svjetski rekord za suvenire ovakvog tipa, jer je u avgustu prošle godine sličica sa likom bejzbol igrača Majka Truta prodata za tačno četiri miliona dolara.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!