[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/12\/03\/yd.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/12\/03\/100x73\/yd.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/12\/03\/yd.jpg","size":"86.99","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Lejkersi nakon Džejmsa blindirali i Entonija Dejvisa

Nakon Lebrona Džejmsa, koji je juče dogovorio novi ugovor sa Lejkersima do 2023. godine, za 85 miliona dolara, i Entoni Dejvis je odlučio da se veže za klub iz Los Anđelesa.

Dejvis je prihvatio ponudu da potpiše ugovor do 2025. godine za 190 miliona dolara, javlja ESPN.Dejvis je slobodan agent, očekuje se da će uskoro i zvanično potpisati ugovor.

Dejvis (27) je došao u Lejkerse da bi se pridružio Lebronu, zajedno su ostvarili cilj, a klub iz LA je njegovim trejdom ostao bez mogućnosti da bude u draft-lutriji narednih šest sezona.

Zato su čelnici kluba odlučni da ga zadrže što duže.

Dejvis je prošle sezone imao 26,1 poen, 9,3 skoka i 3,2 asistencije po meču.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!