[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/07\/29\/yss.jpeg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/07\/29\/100x73\/yss.jpeg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/07\/29\/yss.jpeg","size":"74.25","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Lejkersi hoće jednog od najdugovečnijih Evropljana u NBA

Klub iz Kalifornije je zainteresovan za potpisivanje reprezentativca Španije jer je sve izvesnije da slobodan agent Denis Šruder neće ostati u žutom dresu.

Američki mediji ranije su objavili da Lejkersi žele da se rastanu i sa Kajlom Kuzmom, koji nikad nije postao jedan od vođa tima.

Interesovanje za Šrudera pokazali su Čikago Bulsi i Njujork Niksi, a nemački reprezentativac očekuje da će dobiti ugovor od 100 miliona dolara, što je cifra koju Lejkersi ne mogu da isprate.

Tridesetjednogodišnji Rubio je 2009. bio peti pik Minesote na draftu i od 2011. do 2017. nosio je dresu klub iz Mineapolisa. Potom je igrao za Jutu Džez (2017-19) i Feniks Sanse (2019-2020) prije nego što se vratio među Vukove u novembru prošle godine. izvor:Sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!