[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/09\/fa.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/09\/100x73\/fa.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/09\/fa.jpg","size":"313.46","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Legenda Parme Fabricio Mikoli ide u zatvor zbog utjerivanja dugova

Nekada je oduševljavao na italijanskim terenima, dohvatio je fudbalske visine u dresu Palerma, a sada je na dnu - u pravom smislu te riječi.

Fabricio Mikoli, bivši italijanski reprezentativac, prvostepeno je osuđen na tri i po godine zatvora zbog utjerivanja dugova, objavila je agencija Ansa.

Apelacioni sud je, naime, danas prihvatio odluku tužilaštva nakon što je Mikoli optužen da je još 2013. na silu želio da naplati 20 hiljada eura od biznismena i kriminalca Nina Laurićele i njegovog sina Maura.

Ansa prenosi i da je Mikoli utjerivao dug za prijatelja Đorđa Gasparinija.

Mikoli ima 40 godina, igračku karijeru je završio u decembru 2015. nakon epizode u Birkirkari sa Malte.   

                                                                                                                                                                                                                            izvor;vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!