[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/19\/xw.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/19\/100x73\/xw.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/19\/xw.jpg","size":"64.08","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Lebron: Ne ograničavajte mi minutažu

Znam da sam bio povređen, međutim to je sada prošlost. U trenutku kada počnem da igram ne razmišljam o eventualnim povredama. U tom smislu neće me niko sačuvati, ako mi da manje minuta u igri. Osjećam se loše kada sam dugo na klupi“, istakao je Lebron Džejms.

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena ovom izjavom je na neki način sugerisao treneru Frenku Fogelu da želi što više minuta u novoj sezoni.

Ne verujem da će Lebron odigrati sve utakmice u regularnom dijelu sezone. Međutim, kada je u ekipi, imaće veliku minutažu. Slažem se da nije dobro da se dugo „hladi“ na klupi“ rekao je Fogel.

Treneru Lejkersa biće veliki problem kako da u ekipi uklopi nekoliko veterana i kako da im rasporedi minutažu.

U predsezoni Lejkersi su upisali šest poraza. Regularni dio sezone počeće mečom protiv Golden Stejta u noći između utorka i srjede. izvor.Sport Klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!