[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/19\/gras.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/19\/100x73\/gras.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/19\/gras.jpg","size":"452.82","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Ekonomija

KS - Uskoro rekonstrukcija tramvajske pruge

Ugovor o izvođenju radova na sanaciji tramvajske pruge u pravcu prema Baščaršiji od "S" krivine kod hotela Holiday do stajališta Marijin Dvor, potpisao je danas ministar saobraćaja Kantona Sarajevo Adnan Šteta s direktoricom "Infrastrukturne optimizacijske grupe" Samkom Jamak.

Radi se o dionici od 350 metara, a iz Ministarstva saobraćaja KS su najavili kako će radovi trajati 40 dana, kako bi se okončali prije početka nove školske godine.

Ovim povodom, ministar Šteta je poručio kako je neophodno krenuti sa sanacijom, jer je pruga na ovoj dionici u lošem stanju.

Ukupna vrijednost radova iznosi 449.500 KM, saopćeno je iz Press službe KS.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!