[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/09\/30\/300920kristo-ambasador-s-arabije.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/09\/30\/100x73\/300920kristo-ambasador-s-arabije.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/09\/30\/300920kristo-ambasador-s-arabije.jpg","size":"63.70","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

Krišto i Mominah: Potpisani sporazumi plod su dobre suradnje dviju zemalja

Zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Borjana Krišto primila je u oproštajni posjet veleposlanika Kraljevine Saudijske Arabije u BiH Hanija Abdullaha Mominaha.

Na sastanku je razgovarano o odnosima BiH i Kraljevine Saudijske Arabije. U kontekstu novonastale situacije uzrokovane koronavirusom, razmijenjena su i mišljenja o zdravstvenim izazovima s kojima se suočavaju ne samo BiH i Kraljevina Saudijska Arabija nego i cijeli svijet.

Zajednički je ocijenjeno da su bilateralni odnosi dviju zemalja dobri i bez otvorenih pitanja. Naglašeno je da su upravo potpisani međunarodni sporazumi između BiH i Kraljevine Saudijske Arabije plod dobre suradnje dviju zemalja, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!