[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/16\/kosovo-policija.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/16\/100x73\/kosovo-policija.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/16\/kosovo-policija.jpg","size":"422.18","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Regija

Kosovo: Uhićen policajac povezan s ubojstvom Olivera Ivanovića

Kosovska policija pripoćila je u srijedu da je u akciji na sjeveru Kosova uhićen policajac u vezi s obojstvom lidera Inicijative SDP Olivera Ivanovića, kao i još jedan osumnjičeni kod koga je pronađeno oružje.

Kako je navedeno u priopćenju, ova policijska akcija izvedena je na osnovu naloga za pretres koji je izdao Osnovni sud, Posebno odjeljenje, a koji je rezultirao uhićenjem osumnjičenog policajca (R.B.) uključenog u nalog za pretragu.

-Tijekom policijske akcije uhićen je još jedan osumnjičeni kod kojeg je pronađeno oružje - navodi se u priopćenju koje prenosi  Beta.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!