[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/28\/210619zeljko-komsic2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/28\/100x73\/210619zeljko-komsic2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/28\/210619zeljko-komsic2.jpg","size":"59.50","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Komišić: Ostanimo prkosni i ponosni u danu kada obilježavamo naš najveći praznik

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić čestitao je danas svim građanima u Bosni i Hercegovini i u dijaspori 1. mart - Dana nezavisnosti BiH.

Podsjetio je da je prije gotovo tri decenije, slobodno izraženom voljom, većina građana i naroda BiH izjasnila se za suverenu i nezavisnu državu Bosnu i Hercegovinu.

- Pred nama je mnogo izazova, aktuelnih problema, ali moramo svi zajedno efikasnije djelovati kako bismo ostvarili cilj, a to je dostojanstveniji i prosperitetniji život njenih građana - naveo je Komšić.

Istakao je da će se uvijek zalagati za modernu, uređenu demokratsku državu jednakopravnih građana, u kojoj će biti mjesta za sve, bez obzira na vjeru i naciju te za očuvanje mira, sigurnosti i stabilnosti.

- Ljubav prema domovini prenosit ćemo na mlađe generacije, koje vjeruju da se učenjem, radom i nadom u pravo i pravdu to može postići. Ostanimo prkosni i ponosni u danu kada obilježavamo naš najveći praznik - napisao je Komšić u čestitki.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!