[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/27\/aw.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/27\/100x73\/aw.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/27\/aw.jpg","size":"291.56","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Klopp je odbio prisustvovati utakmici FA kupa: Nećemo biti ovdje, djeca će igrati

Liverpool je u nedjelju odigrao nerešeno sa ekipom koja je bila na 16. mjestu trećeplasirane engleskog nogometa 2-2. pa će se ovaj dvoboj ponoviti na Anfieldu 4. ili 5. februara. Biće zimska pauza za timove koji se u to vrijeme takmiče u Premijer ligi, pa je Klopp otkrio da neće vratiti igrače.

"Rekao sam momcima prije dvije sedmice da će imati zimsku pauzu, što znači da zbog tog dvoboja nećemo biti tamo", rekao je njemački stručnjak.

"Znam da ovo nije proces odobravanja, ali jeste. Premijer liga je tražila da poštujemo pauzu, mi ćemo to učiniti. Ako se FA ne brine, na to ne možemo uticati. Ponavljam, nećemo biti tamo."

Klopp je najavio da će "pustiti djecu da se igraju" i da će igru ​​voditi trener rezervnog tima, Neil Critchley. 

"Moramo pustiti igrače da se odmaraju. Potrebno im je. Uostalom, to je odluka koju smo donijeli ranije."

Liverpool će u srijedu igrati protiv West Hema i protiv Southamptona u subotu. 

                                                                                                                                                                                                                                izvor; index.hr

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!