[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/16\/xc.jpeg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/16\/100x73\/xc.jpeg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/16\/xc.jpeg","size":"83.28","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Klopov metod: Loša noć i veoma dugačka poruka

Nakon dvije sedmice pauze vraća se klupski fudbal.

Pauza je u Premijer ligi je neposredno nakon senzacionalnog rezultata u Birmingemu i poraza Liverpula od Aston Vile 7:2.

Bila je to šokantna noć za prvaka i za Jirgena Klopa.

"Nije to bila najljepša noć za san, ali zaspao sam nekako. Kada sam se probudio znao sam da moram da razgovaram sa momcima. Međutim, nije bilo nikoga, jer su gotovo svi otputovali da bi igrali za svoje nacionalne timove. Zato sam sjeo i napisao im dugačku, dugačku, baš dugačku poruku", kazao je Klop za BBC.

Nije otkrio šta je pisalo u poruci...

"To je naša stvar, ali bilo mi je mnogo lakše".

Liverpul u subotu ima šansu da se sve zaboravi - sjajan meč u 13 i 30 na Gudison parku, protiv gradsog rivala Evertona, koji ima maksimalnih 12 bodova i sve pobjede u sezoni, računajući i Liga kup. 

"Poraz od 7:2 može da poremeti, ali može da bude i koristan. Što se mene tiče, priča oko Aston Vile je gotova, a pred nama je nova šansa. Biće interesantno, jer je Everton tim na vrhuncu, mi smo u neizvjesnoj poziciji. Oni će uraditi sve da iskoriste momenat", rekao je Klop. 

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!