[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/02\/ys.jpeg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/02\/100x73\/ys.jpeg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/02\/ys.jpeg","size":"96.46","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Kanelo lako izašao na kraj sa Jildirimom

WBC i WBA šampion u supersrednjoj kategoriji Saul Kanelo Alvares savladao je izazivača Avnija Jildirima iz Turske pred 12.000 gledalaca na "Hard Rok" stadionu u Majamiju.

Borba je trajala tri runde - Meksikanac je bio nadmoćan, udarao je Jildirima, u finišu treće runde ga bacio na pod, pa Jildirim nije izašao na četvrtu rundu.

"Morao sam da se borim sa Jildirimom kako bih imao priliku za ujedinjenje titula“, rekao je Alvares nakon meča.

Za ujedinjenje titula obriće se sa vlasnikom WBO pojasa Bilijem Džoom Sandersom osmog maja.

"Želio sam da odradim odličnu borbu, bio mi je potreban nokaut. Došao sam da uradim posao, da pobijedim“, kazao je Kanelo.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!