[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/12\/08\/xrrr.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/12\/08\/100x73\/xrrr.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/12\/08\/xrrr.jpg","size":"59.22","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Kajl Voker rekao je juče da je Kilijan Mbape vjerovatno jedan od najboljih igrača na svijetu

Fudbalski reprezentativac Engleske Kajl Voker rekao je juče da je Kilijan Mbape vjerovatno jedan od najboljih igrača na svijetu, ali je istakao da njegova ekipa u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva ne smije da potceni ostale fudbalere Francuske.

"Znam šta treba da uradim - da ga zaustavim. Ali, ne igra Engleska protiv Mbpaea. Igra Engleska protiv Francuske", rekao je Voker na konferenciji za novinare.

"U redu, on je oružje koje imaju u svom arsenalu, ali ima i drugih dobrih igrača koje ne smijemo da potcijenimo, igrača koji su osvajali velike titule", dodao je Voker.

Fudbaleri Engleske sastaće se u subotu sa Francuskom, u meču četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Kataru.

Voker je naveo da razumije zašto su sva pitanja vezana na Mbapea, ali je podsjetio da aktuelni šampioni svijeta u svojim redovima imaju Olivijea Žirua, Antoana Grizmana, Usmana Dembelea...

Polufinalista prije četiri godine u Rusiji i finalista prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva, reprezentacija Engleske želi da napravi još jedan korak dalje.

"Na dobrom smo putu, samopouzdanje je visoko. Imamo svoje ciljeve ovdje i sve ćemo uraditi da ih ostvarimo", rekao je Voker.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!