[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/04\/16\/audicija-geljo.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/04\/16\/100x73\/audicija-geljo.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/04\/16\/audicija-geljo.jpg","size":"224.72","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Kultura

Jasmin Geljo o 'Audiciji': Posjetioci u BKC-u će biti iznenađeni

SARAJEVO, 16. april 2018

Kultna "Audicija“ vraća se u Bosnu i Hercegovinu, a zbog velikog interesa publike ponovo će stati pred sarajevsku publiku 20. aprila u Bosanskom kulturnom centru.

Glumačku postavu, na čelu s producentom Adnanom Mundžićem, čine Admir Glamočak, Senad Bašić, Emir Hadžihafizbegović, Saša Petrović, Željko Ninčić, Mladen Nelević i Jasmin Geljo.

Glumac Jasmin Geljo se raduje ponovnom nastupu u Sarajevu, te podsjeća da su na premijeri tri puta 'napunili' Skenderiju, a sada je red na Bosanski kulturni centar.

- Posjetioci koji su bili u Skenderiji, a dođu i u BKC bit će iznenađeni koliko ima novih detalja. Scena je intimnija u manjim prostorima i sigurno da je ljepše i za nas i za publiku – kaže Geljo.

Kako su saopćili organizatori, u domu "Herceg Stjepan Kosača“ u Mostaru 19. aprila, ljubitelji dobrog humora nasmijat će se uz omiljene likove Simonidu Puhalo, Majka Kjajevića, Mimu Šiš, Rokija, Čabaravdića, Bogoljuba Šaulića, Mustafu Sudžuku...

Geljo je najavio i novi film koji je u pripremi, a pored toga što je napisao scenarij, u njemu će igrati jednu od glavnih uloga.

Podijelite ovaj članak!