[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/05\/covid-19.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/05\/100x73\/covid-19.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/05\/covid-19.jpg","size":"38.76","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Izmijenjena naredba organizacije rada u ugostiteljstvu u Brčkom

Stožer za zaštitu i spašavanje Brčko distrikta BiH izmijenio je u srijedu naredbu od 16. srpnja u dijelu koji se odnosi na organizaciju rada gospodarskih subjekata koji obavljaju ugostiteljsku djelatnost na području Distrikta.

Ovom izmjenom navedeni subjekti moraju osigurati fizičku udaljenost u ugostiteljskim objektima uz obvezan razmak od 1,5 metra između stolova i obvezan razmak od 1,5 metra između gostiju za jednim stolom. Ostali članovi spomenute naredbe ostaju nepromijenjeni, a izmjena naredbe stupa na snagu od četvrtka, 6. kolovoza.

Stožer za zaštitu i spašavanje danas je dao suglasnost Odjelu za zdravstvo i ostale usluge da formira komercijalnu cijenu testiranja na koronavirus, a usvojene su i preporuke za održavanje sportskih natjecanja na otvorenom bez nazočnosti publike radi zaštite organizatora, sportaša, osoblja i ostalih sudionika, priopćeno je iz Stožera.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!