[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/07\/29\/samir-koric2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/07\/29\/100x73\/samir-koric2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/07\/29\/samir-koric2.jpg","size":"113.88","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

In memoriam/ Preminuo Samir Korić

Preminuo je Samir Korić, ratni novinar i šef dopisništva agencije Reuters i dugogodišnji menadžer PR agencije Pristop. 

Bio je i na funkciji medija menadžera Reuters Limited za jugoistočnu Evropu, a s krajem rata bio je predavač i pomagao mnogim mladim novinarima na početku karijere.

Od Korića se na društvenim mrežama opraštaju i njegovi prijatelji te kolege.- Puno smo lijepih dana skupa proveli. Zbogom prijatelju, volim te – napisao je na Facebooku tekstopisac Armin Šaković.

Samir Korić je preminuo u 56. godini nakon duge borbe s teškom bolesti, a vrijeme i mjesto sahrane bit će naknadno objavljeno.

Redakcija portala startbih.ba porodici i prijateljima izražava iskreno saučešće.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!