[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/21\/ics-888x550.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/21\/100x73\/ics-888x550.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/21\/ics-888x550.jpg","size":"269.59","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Ekonomija

ICS organizira 1. 'Forum kvaliteta' 27. novembra u Sarajevu

Institut za certificiranje sistema - ICS Sarajevo 27. novembra organizira prvi put u BiH "Forum kvaliteta",  s ciljem da na jednom mjestu okupi struku koja se bavi primjenom alata i modela upravljanja kvalitetom, ali i njihovim stalnim unapređenjem.
 
Model foruma, koji će biti održan u Sarajevu, je prenošenje konkretnih iskustava iz prakse o primjeni  najboljih alata/modela upravljanja čije korištenje u svakodnevnom poslovanju daje konkretne rezultate, a  koji u krajnjoj distanci doprinose razvoju kulture kvaliteta, kvalitetu proizvoda, procesa ili ukupnog sistema poslovanja, odnosno stalnom unapređenju organizacije.

Drugim riječima, Forum će predstaviti primjere razvoja organizacija koje za efektivnije sagledavanje vlastitih podataka koriste nauku i znanje.

Predavači na skupu su stručnjaci s velikim iskustvom u proizvodnji, kako lokalnog tako i internacionalnog karaktera, koji će na osnovu višegodišnje prakse prezentirati neke od alata/modela upravljanja koji funkcioniraju u njihovim organizacijama, kao i rezultate korištenja. 

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!