[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/20\/xc.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/20\/100x73\/xc.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/20\/xc.jpg","size":"88.63","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Ibrahimović uhvaćen kako govori bosanski na terenu

Milan je u velikom derbiju talijanskog nogometa s 2:1 pobijedio Inter, a junak tog dvoboja bio je Zlatan Ibrahimović. Čudesni Šveđanin sam je srušio Inter samo nekoliko dana nakon što je prebolio koronavirus.

Zlatan ima 39 godina, ali i dalje igra u strašnoj formi, a suigrači ga jako poštuju. Vidjelo se to i na snimci koju je objavio Milan. Suigrači su mu prišli i čestitali na golovima, a Zlatan je BiH veznjaku Radetu Kruniću dobacio na bosanskom jeziku.''Padni dole, padni dole'', rekao je Ibrahimović, a Krunić mu je uzvratio: ''Htio sam pasti, htio sam pasti.''Ibrahimović je rođen u Švedskoj, no odlično se razumije s Rebićem i Krunićem jer mu je otac iz BiH, a majka iz Hrvatske.

Milan je ove sezone igrao sjajno i nakon četiri kola drži prvo mjesto Serie A, i to sve bez Rebića, koji je uz Ibrahimovića glavni igrač kluba. Rebić se oporavlja od ozljede, a uskoro bi se trebao vratiti nogometu.

izvor:klik.hr

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!