[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/11\/1107-hasiba-music.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/11\/100x73\/1107-hasiba-music.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/11\/1107-hasiba-music.jpg","size":"89.33","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Hasiba Musić danas će ukopati supruga: Sjećam ga se kao da sam ga vidjela jučer

Preživjela žrtva rata iz Glogove kod Bratunca Hasiba Musić danas će, na 25. godišnjicu genocida, ukopati supruga Kemala Musića u Memorijalnom centru Potočari.

Kako je rekla za Fenu, njen muž 1995. godine je do slobodne teritorije krenuo putem smrti i na žalost nikada nije došao.

- Zdravlje me ne služi najbolje i zbog toga sam željela da supruga ukopam, mada tijelo nije kompletno. Kad sam išla na identifikaciju kao da sam ga jučer vidjela, tako su sjećanja oživjela. Zadovoljna sam što će moj suprug imati svoj mezar. Suprug je pronađen u Kamenici-Čančari i u Kozluku. Njegovo tijelo je pronađeno u dvije grobnice. Teško je, danas je najteže - kazala je Feni Musić.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!