[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/12\/05\/haad.png","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/12\/05\/100x73\/haad.png","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/12\/05\/haad.png","size":"845.65","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Magazin / Start Video

HAAD, bh. modni dizajner: O svojim korjenima, bosanstvu i bosanskim kraljevima i kraljicama koje su mu inspiracija

Adnan Hajrulahović HAAD, svestrani bosanskohercegovački modni dizajner govori za Start o svojim korjenima, bosanstvu i bosanskim kraljevima i kraljicama koje su mu inspiracija, iskustvima, revijama, pisanju, pandemiji ali i maloj životinjskoj farmi o kojoj brine zajedno sa suprugom i djecom.

Stvara svoje tkanine ne samo modele. Prvi dizajnira i sportsku opremu u našoj zemlji. Kostimograf je u projektu  "Bosanski vitez".

"U današnje vrijeme krize identiteta odlučio sam se boriti se za njega", kaže HAAD.

Jedini je bh. modni dizajner koji ima svoju prirodnu kozmetičku liniju. Pisana je bosančicom.

Pogledajte njegovu zanimljivu priču:

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!