[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/01\/14\/xcc.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/01\/14\/100x73\/xcc.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/01\/14\/xcc.jpg","size":"100.00","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Gvardiola: Tuhel jedan od rjetkih od kojih učim

Na konfrenciji za medije novinare je zanimalo kako se Siti dobro ‘nosi’ sa problemima koje izaziva širenje virusa korona.

„Da li kažete da smo najpametniji? Da mi nemamo probleme sa virusom? Imali smo mnogo slučajeva i povreda. Protiv Aston Vile smo igrali sa 11 igrača iz prvog tima. Posljednjih pet utakmica nam na klupi sede igrači iz akademije. U istoj smo situaciji kao i svi ostali klubovi“, rekao je Pep.

'Građane' očekuje važan meč protiv velikog rivala Čelsija. Španski stručnjak osvrnuo se na rad svog kolege Tomasa Tuhela.

"On je veoma kreativan. Jedan je od nekolicine menadžera od kojih konstantno učim. Odličan je u svakom smislu. Uživam da gledam njegove timove. On čini fudbalski svjet boljim", ocjenio je Gvardiola:

"Fudbal podrazumjeva konstantni napredak. Postoji period kada igrate dobro, cilj je da on potraje što duže. Nas čeka duel sa prvakom Evrope, odličnim timom".

Siti je prvi na tabeli, sa 10 bodova više od drugoplasiranog Čelsija.

Meč na Etihadu na programu je u subotu u 13.30. izvor:Sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!