[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/31\/dzemo-gekic.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/31\/100x73\/dzemo-gekic.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/31\/dzemo-gekic.jpg","size":"49.10","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Ljepota i zdravlje

Gekić: Ostanite u kući i "osvojite" Everest

Evo jedan trening koji možete uraditi u vlastitoj kući, bez ikakve opreme, poručuje Džemal Gekić profesor sporta i tjelesnog odgoja , te dugogodišnji fitness i aerobik trener čija je uža specijalnost ishrana i tjelesne transformacije. 

Veoma je bitno, kaže on,  da se vježbe rade kontrolisano i bez žurbe. Imate težu i lakšu verziju, nešto možete raditi  ako imate opremu, a imate i opcije ako nema opreme.

- Za početnike je jedno penjanje i silazak okej, a ako želite jače radite 2 ili 3 penjanja i silaska za super kondicioni trening- kaže Gekić.

Ovaj izazov je to ilustrirao na sljedeći način:

vjezbe-dzemo.jpg

Ako imate pitanja, nešto vam nije jasno- javite se na [email protected]

Trener Džemo  je idejni tvorac, osnivač i glavni trener BTC Fitness-a i Boot Camp-a.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!