[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/07\/21\/xa.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/07\/21\/100x73\/xa.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/07\/21\/xa.jpg","size":"65.82","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Gatuzo prvi put o Totenhemu: Žao mi je što nisam mogao da se branim

Đenaro Gatuzo je u junu prvo postao trener Fiorentine, onda se posvađao s upravom i napustio klub.

Potom je bio na korak da preuzme Totenhem, ali su se tome oštro protivili navijači londonskog kluba.

Razlog - kampanja koja je vođena protiv njega zbog ranijih kontroverznih komentara o istopolnim brakovima i rasizmu.

"To je bilo veliko razočaranje, ali nisu me opisali onakvim kakav zaista jesam i nisam mogao ništa da uradim povodom toga. Žao mi je što nisam mogao da se branim i objasnim da nisam osoba o kojoj govore u Engleskoj", rekao je Gatuzo.

"Morao sam da prihvatim priču koja boli mnogo više od bilo kog poraza ili otkaza. Određena zloba dolazi sa društvenih mreža", istakao je popularni Rino.

Na kraju su Sparsi angažovali Nunja Espirito Santa, a Gatuzo čeka pravu ponudu... izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!