[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/04\/23\/01-1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/04\/23\/100x73\/01-1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/04\/23\/01-1.jpg","size":"405.56","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Nastavak uspješne saradnje BH Pošte i sarajevske policije

Komesar policije Kantona Sarajevo, Mevludin Halilović posjetio je danas Generalnu direkciju BH Pošte u Sarajevu. Domaćini sastanka bili su članovi Uprave BH Pošte na čelu sa generalnim direktorom Mirsadom Mujićem. 

 Cilj  posjete je , kako je saopšteno iz ove kompanije, nastavak i unapređenje njihove poslovne saradnje , a  u smjeru njihovog međusobnog profesinalnog pristupa pružanja usluga i angažovanosti .

Ovom prilikom generalni direktor najvećeg poštanskog operatera u BiH, Mirsad Mujić uručio je komesaru Haliloviću zahvalnicu za usješnu dosadašnju saradnju kao i za profesionalno učešće u osiguravanju prošlogodišnje promotivne vožnje novih vozila BH Pošte. Naime, asistencijom pripadnika MUP-a KS osigurana je ruta kojom su se vozila BH Pošte nesmetano kretala po sarajevskim ulicama.

Na sastanku je zaključeno da će BH Pošta nastaviti saradnju sa MUP-om Kantona Sarajevo koji je i jedan od  korisnika njenih usluga.

 

 

Podijelite ovaj članak!