[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/12\/08\/xgw.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/12\/08\/100x73\/xgw.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/12\/08\/xgw.jpg","size":"52.98","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Rahim Sterling se vraća da pomogne svojoj reprezentaciji na Svjetskom prevenstvu u Kataru

Fudbaler Čelsija Rahim Sterling ponovo će se pridružiti reprezentaciji Engleske na Svjetskom prvenstvu u Kataru, saopštio je danas Fudbalski savez Engleske (FA).

FA je dodao da se očekuje da će se Sterling pridružiti timu u petak.

Sterling je napustio engleski kamp u Kataru kako bi bio sa svojom porodicom nakon što su pljačkaši u nedjelju uveče provalili u njegovu kuću.

On je propustio pobjedu svoje ekipe protiv Senegala u osmini finala (3:0), ali će biti na raspolaganju selektoru Garetu Sautgejtu za predstojeće četvrtfinale protiv Francuske.

Utakmica četvrtfinala Svjetskog prvenstva između Engleske i Francuske na programu je u subotu od 20.00.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!