[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/12\/08\/xvv.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/12\/08\/100x73\/xvv.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/12\/08\/xvv.jpg","size":"87.60","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Ten Hag: Ronaldo je prošlost

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag prvi put se oglasio o odlasku Kristijana Ronalda. U razgovoru za klupsku televiziju holandski trener je rekao da je Ronaldo prošlost, te da Mančester junajted gleda naprijed i da je usmjeren na budućnost.

"Ronaldo je otišao i on je sada prošlost. Mi smo usmjereni da buduće događaje, gledamo samo naprijed", rekao je Erik ten Hag.

Portugalski napadač, koji će u fubruaru napuniti 38 godina, raskinuo je ugovor s Mančesterom nakon što je objavljen njegov kontroverzni intervju s Pirsom Morganom. Ronaldo je u tom intervjuu žestoko kritikovao svoje tadašnje saigrače iz Mančester junajteda, te trenera Ten Haga.

Holanđanin, koji je u Mančester stigao iz Ajaksa, većinom je Ronalda držao na klupi, a klub je bez njega igrao puno bolje, postizao više golova, te osvajao više bodova. Ronaldo iza sebe ima i seriju incidenata. Prije raskida ugovora je suspendovan jer nije htio da uđe u igru pred kraj utakmice sa Totenhemom, već je odšetao u svlačionicu i prije svih napustio stadion. izvor;vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!