[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/07\/29\/xr.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/07\/29\/100x73\/xr.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/07\/29\/xr.jpg","size":"73.15","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Mbape: San mi je osvajanje Lige šampiona... sa PSŽ-om

Real Madrid je prodao Rafaela Varana Mančester junajtedu, oslobodio se velike plate Serhija Ramosa, a sve zbog želje Florentina Peresa da ispuni opsesiju i dovede Kilijana Mbapea.

To se, po svemu sudeći, neće realizovati ovog ljeta - sjajni napadač je u razgovoru za klupski magazin Pari Sen Žermena poručio da mu je san da osvoji Ligu šampiona sa „svecima”.

„Sanjam da osvojim Ligu šampiona sa Pari Sen Žermenom, to bi bila fantastična stvar”, rekao je Mbape.

Zbog ovih riječi, Real bi možda mogao da „ukoči” i dovede jednog od najboljih igrača svijeta narednog ljeta, kada mu ističe ugovor.

Ukoliko u međuvremenu ne potpiše novi, mada iz Francuske stižu vijesti da to ne želi da uradi. izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!