[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/04\/20\/xff.jpeg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/04\/20\/100x73\/xff.jpeg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/04\/20\/xff.jpeg","size":"75.09","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Mejson vodi Totenhem do kraja sezone

Na klupi će naslijediti Žoze Murinja, koji je u ponedeljak dobio otkaz. Portugalac je na klupi „pjevaca“ proveo 17 mjeseci.

Kris Pauel i Najdžel Gibs biće prvi pomoćnici Mejsona, dok će Majkl Vorm raditi kao trener golmana. Ledli King će i dalje imati ulogu asistenta prvog tima. Prvi veliki izazov kao menadžer Mejson će imati već u nedelju kad Totenhem očekuje duelu u finalu Liga kupa protiv Mančester sitija.

Imamo puno poverenje u ovu grupu talentovanih igrača. Ostalo nam je finale Kupa i šest utakmica u Premijer ligi. Svu našu energiju usmjerićemo ka što boljem završetku ove sezone“, rekao je Danijel Levi, prvi čovek Totenhema.

Spursi trenutno zauzimaju sedmo mjesto na tabeli Premijer ligesa 50 bodova. Pet bodova više od njih ima Vest Hem na četvrtoj poziciji, koja garantuje plasman u Ligu šampiona.

izvor:Sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!