[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/04\/20\/xwq.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/04\/20\/100x73\/xwq.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/04\/20\/xwq.jpg","size":"57.05","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Klop o Superligi: Ko želi da 10 godina zaredom gleda mečeve Liverpula i Reala

Liverpul je jedan od 12 klubova koji je osnovao Superligu.

Njegov menadžer Jirgen Klop nije promijenio stav koji je iznio 2019. i glasno bio protiv novog takmičenja.

"Imam 53 godine i od kada sam profesionalac - Liga šampiona je tu. Moj cilj je bio da radim kao trener u Ligi šampiona i nemam ništa protiv nje", rekao je Klop i dodao:

"Imam isto mišljenje kao ranije. Prvi put sam o svemu ovome čuo juče. Posjedujemo malo informacija, ali mi je jasno da navijači nisu zadovoljani i razumijem ih. Fudbal se igra zbog navijača, a oni su najvažniji dio Liverpula", istakao je Njemac.

"Volim takmičenje, dopada mi se što Vest Hem ima šansu da zaigra u Ligi šampiona. Ko želi da 10 godina zaredom gleda mečeve Liverpula i Real Madrida?, zapitao se Klop.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!