[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/09\/xx_3.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/09\/100x73\/xx_3.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/09\/xx_3.jpg","size":"102.68","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Ronaldo spreman i motivisan, ovo su njegove utakmice

U prvom meču Porto je kod kuće slavio 2:1, a Federiko Kijeza u 82. minutu dao je vrijedan gol u gostima za Staru damu.

Ronaldo je ušao u igru s klupe u pobjedio nad Laciom 3:1, ali Pirlo ističe da to nije razlog za brigu.

„Kristijano je u redu, ovo su njegovi mečevi, motivisan je. Uspio je da se odmori i jedva čeka da zaigra. Znamo da je pritisak na nama, ali ne krijemo se. Imamo sve što je potrebno da prođemo, ali ne potcenjujemo protivnika. Ipak, mi smo Juventus i mislimo samo o prolazu dalje“, kaže Pirlo.

Juventus je trenutno treći u Seriji A, a prošle sezone ispao je od Liona u osmini finala Lige šampiona.

S druge strane, Porto želi da se plasira u najboljih osam drugi put u prethodne tri sezone. Trenutno je tim Serža Konseisaa drugi u Primeiri sa deset bodova manje od Sportinga.Naša istorija u ovom takmičenju je veoma bogata, spremni smo da ostvarimo pozitivni rezultat, a za nas je to samo prolaz. Nećemo odstupati od svoje filozofije i daćemo sve od sebe da se plasiramo dalje“, kaže Konseisao.

izvor:Sport Klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!