[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/06\/zeljo13.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/06\/100x73\/zeljo13.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/06\/zeljo13.jpg","size":"66.68","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Željezničar napustili Badžak, Čengić i Lulić

Potpredsjednik Fudbalskog kluba Željezničar Jasmin Badžak, te predsjednik i potpredsjednik Skupštine kluba Ermin Čengić i Haris Lulić podnijeli su ostavke na funkcije u klubu nakon današnjeg poraza Željezničara od Tuzla Cityja (2:0) u 21. kolu Premijer lige BiH. 

Badžak je poručio da ne može ostati u klubu koji za svoj 100. rođendan niže poraze umjesto da se bori za titulu.

Naglasio je da će pomoći klubu koliko može, ali da su Željezničaru potrebne velike promjene da bi se vratio na pravi put. 

Naredni meč Željezničar će igrati ponovo protiv Tuzla Cityja, ali ovoga puta u okviru Kupa BiH.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!