[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/27\/campara-face.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/27\/100x73\/campara-face.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/27\/campara-face.jpg","size":"53.83","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

Čampara definitivno potvrdio: Evo sad prelazim u Narod i Pravdu

Aljoša Čampara potvrdio je u Centralnom dnevniku na Face TV da prelazi u Narod i Pravdu.

Na pitanje kad on je rekao:

“Sad. Prelazim u Narod i Pravdu. Mogu vam to sad i potpisati”.

Zašto?

“Zato što smatram da je to stranka koja može dati odgovore na pitanja s kojima sam se borio u SDA i s kojima se nisam slagao u toj stranci. Mislim da trebam dati doprinos i rješavati pitanja koja su od interesa za građane”, rekao je Čampara.

Senad Hadžifejzović ga je podsjetio na to da mu je rekao da je “gotov” nakon što se sukobio sa Sebijom Izetbegović.

“Ne bih ja rekao da sam gotov, već oni koji su brutalno izgubili izbore, to su građani rekli. Građani su ih kaznili na moju sreću, a njihovu nesreću. Sve ono na šta sam upozoravao da će se deiti desilo se”, naveo je Čampara.

O tome šta će biti u NiP-u, Čampara je rekao da ga to ne opterećuje.

“Ne znam, to me ne opterećuje. SDA sam napustio sam kad sam bio na vrhuncu tih funkcija. Sve sam to ostavio. Nisam htio da budem dio toga.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!