[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/15\/senad-hadzifejzovic-stent.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/15\/100x73\/senad-hadzifejzovic-stent.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/15\/senad-hadzifejzovic-stent.jpg","size":"127.17","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Senad Hadžifejzović zbog problema sa srcem jubilarnu emisiju najavio iz kuće u pidžami: Od sada gledate stent up CD

Centralni dnevnik i FACE TO FACE danas slavi ukupno 30 godina postojanja . 

Prvi put u životu ovu emisiju gledam od kuće i prvi put najavljujem emisiju u pidžami, najavljuje Senad Hadžifejzović svoj večerašnji CD na Face tv. 

" Htio sam se presvući ali kažu režiseri, budi takav kakav jesi u kući . Prošlog vikenda najavili smo 15 januar i da ćemo imati specijalno izdanje CD-a. Šta se desilo? Desilo se srce! Potpuno neočekivano, iznenada i bez nekih problema. Moram vam reći da je ovo priča o svima nama- morate da se pregledate jer niko ne zna šta se dešava u nama.  Dugujem veliku zahvalnost , dugujem život prvo Bogu pa onda ljekarima , dr Al Tawilu, njegovoj klinici, doktorici Almiri Hadžović Džuvo koji su u posljednji čas dijagnosticirali problem oko i na srcu. Zahvaljujem se Medical institutu Bayeru u Tuzli, svom osoblju i posebno dr. Elmiru Jahiću koji su izvršili operativni zahvat koji je trajao satima", priča Hadžifejzović.

Ugradili su mu stentove, kaže, te šaljivo dodaje:

"Ugradili su toliko stentova da se osjećam kao termo blok 7 Tuzla."

I na kraju, šta hoću da kažem, vidimo se u produžecima.  Vidimo se sljedećeg petka  u specijalnom izdanju  CD-a , onom kojeg smo najavili prošlog petka, sada uz obavezan dodatak- ako Bog da !

Moram da kažem da se ova emisija do sada zvala stand up dnevnik, nešto uvijek vanredno , u brzini... Od večeras se ona zove stent up CD, poručuje Hadžifejzović koji je u periodu između svoje dvije emisije, dva Centralna dnevnika, izborio tešku životnu bitku.

Idemo dalje"- poručuje jasno i odlučno  vlasnik Face TV-ja i dugogodišnji TV urednik i voditelj.

 

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!