[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/12\/01\/njemacka-policija-7.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/12\/01\/100x73\/njemacka-policija-7.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/12\/01\/njemacka-policija-7.jpg","size":"69.89","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Svijet

Automobilom uletio u pješake, dvije osobe poginule u njemačkom gradu Trieru

Najmanje dvije osobe su smrtno stradale, a više od deset ih je povrijeđeno kada se automobil zabio u pješake u njemačkom gradu Trieru, u zapadnoj saveznoj pokrajini Falačko Porajnje.

Policija u Trieru je putem Twittera saopćila da je vozilo ušlo u zonu zatvorenu za saobraćaj, pri čemu je povrijeđen veliki broj osoba. Također su pozvali građane da se drže što dalje od mjesta incidenta.

Prema izvještaju televizije SWR, koja emituje vijesti pri njemačkoj televiziji ARD, tokom incidenta poginule su najmanje dvije, a povrijeđeno ih je više od deset.

Saznaje se i da je vozač automobila priveden, prenosi Anadolu Agency (AA).

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!