[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/15\/logo-st.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/15\/100x73\/logo-st.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/15\/logo-st.jpg","size":"39.88","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Kultura

Studio Teatar raspisao audiciju za predstavu 'Mladi kreativci u doba korone'

Studio Teatar iz Zenice raspisao je audiciju za predstavu radnog naslova "Mladi kreativci u doba korone" koja će biti realizovana u periodu septembar-novembar ove godine.

Na audiciju se mogu prijaviti mladi glumci/amateri uzrasta od 15 do 25 godina. Poziv je otvoren sedam dana, od 15. do 22. augusta ove godine. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem e-mail adrese [email protected] sa naznakom "audicija".

Prijava mora da sadrži osnovne podatke o aplikantu, kratku biografiju i jednu fotografiju.

Krajem augusta bit će održana audicija na kojoj će produkcioni tim predvođen glumicom Lanom Delić odabrati deset najboljih koji će učestvovati u realizaciji predstave. Tekst za predstavu pisat će mladi bh. autor Mirza Begović, dok će producent biti direktor Studio Teatra Nusmir Muharemović.

Predstava će se izvoditi u okviru inicijative "Mladi u doba korone - Mladi kreativci za svoju generaciju" koju podržava Instituta za razvoj mladih KULT, saopćeno je iz Studio Teatra iz Zenice.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!