[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/10\/100720-izetbegovic-konakovic-markica.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/10\/100x73\/100720-izetbegovic-konakovic-markica.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/10\/100720-izetbegovic-konakovic-markica.jpg","size":"86.42","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

Izetbegović: Izgleda da Konaković slike iz Beograda želi u Sarajevu

Ružne slike koje stižu iz Beograda, izgleda da Konaković želi vidjeti i u Sarajevu, kao da nam nije dosta krize koju nam prave iz Banja Luke i Mostara, poručio je predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović komentirajući oglašavanje predsjednika stranke Narod i pravda Elmedina Konakovića.

- Kao da nam nije dosta korone, problema ekonomskih vezanih za koronu. Sad trebamo još neki haos da imamo u Sarajevu. Gospodin Konaković bi, izgleda, da i to priredi Sarajlijama, ja mislim da se neće odazvati takvom scenariju - naglasio je Izetbegović. 

Konaković je na svom Facebook profilu napisao: ''Iz poštovanja prema žrtvama genocida u Srebrenici sačekaćemo da prođe ovaj tužni vikend. Od naredne sedmice mijenjamo hashtag. Umjesto #izbori2020 krećemo sa #protesti2020. Na ovu se bahatost mora adekvatno odgovoriti!!"
#protesti2020''.

 

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!