[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/03\/ff_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/03\/100x73\/ff_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/03\/ff_1.jpg","size":"48.85","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Promocija čudesnog talenta: Dječak od 15 godina debituje protiv Mesija

Uz najave i prognoze nastavka La Lige, španski mediji najavljuju i promociju novog fudbalskog vunderkinda.

On se zove Luka Romero, ima 15 godina, Argentinac je i mogao bi da debituje za prvi tim Majorke 13. juna.

Romero je čudesan talenat, vanserijski, pa u njegovom klubu žele da uvaže njegov potencijal tako što će mu ukazati šansu da odigra prvi meč protiv Barselone i Lea Mesija.

Mali Luka je već trenirao sa prvom ekipom i, kako navode, mediji pokazao da može da se nosi sa iskusnijim i jačim igračima.

Majorka 13. juna dočekuje Barselonu u 28. kolu.

Tim sa Baleara se bori za opstanak, na pauzu je otišao kao prvi ispod crte sa bodom manje od Selte.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!