[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/26\/cv_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/26\/100x73\/cv_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/26\/cv_1.jpg","size":"52.64","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Bejl o golfu: Nikom ne smeta kad Kari igra...

Velški fudbaler poznat je kao veliki ljubitelj golfa, zbog čega je često na meti kritika španskih medija.

Mnogima smeta što igram golf. Ne znam zbog čega. Pričao sam mnogo puta o tome i većina misli da ne postoji nikakav problem. Ali mediji stalno pišu kako bi mi bilo bolje da odmaram, kako bih izbjegao povrede", rekao je Bejl.

"Ali pogledajte šta rade u Americi. Na primer Stef Kari igra golf istog dana kada ima utakmicu. A ako ja igram dva dana prije meča, svi će me napasti".

Podsjećamo, Bejl je u novembru izazvao gnev navijača 'kraljevskog kluba' pošto je plasman Velsa na Evropsko prvenstvo proslavio sa zastavom na kojoj je pisalo:

"Vels, golf, Real. Tim redom".

izvor:sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!