[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/06\/ss.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/06\/100x73\/ss.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/06\/ss.jpg","size":"84.84","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Furnije: Nastavak u julu? Biće masakr...

Najjače takmičenje na svijetu stopirano je 11. marta zbog pandemije koronavirusa. Konkretan povod za to bio je pozitivan test centra Jute Rudija Gobera, Furnijeovog saigrača iz reprezentacije Francuske.

Od tad postoje različite ideje o tome šta će se dogoditi sa daljom sezonom, datumi kad bi se ona mogla nastaviti se uglavnom pomjeraju, ali bi vrlo lako moglo da dođe i do potpunog prekida.

"Ne znam za vas, ali ja sve manje verujem u nastavak sezone. Nastavak u julu? To je posle četiri mijeseca. Trebalo bi nam najmanje mesec dana za pripreme, jer bi u suprotnom bio masakr s povredama", napisao je Furnije na svom Tviter nalogu.

Sjedinjene Američke Države imaju ubedljivo najviše zaraženih ljudi. Do ponedeljka je ta brojka iznosila 336.851, što je čak 201.819 slučajeva više od Španije, druge najugroženije zemlje.

Do sad je od posledica virusa preminulo 9.620 osoba.

Izvor: sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!